قالب وردپرس درنا توس
Home / Tips och tricks / Schnurschneider nyfiken? 10 överväganden innan du avbryter kabel-TV

Schnurschneider nyfiken? 10 överväganden innan du avbryter kabel-TVInternet är nu mer än någonsin en hållbar ersättare för kabel-tv.

On-demand-tv-tjänster som Netflix, Amazon Prime och Hulu har tusentals tv-program och filmer som kan streamas på begäran. Live TV-streaming är tillgänglig från Sling TV och DirecTV Now, liksom från YouTube och Hulu själv.

Och "TV på Internet" – och kabelns avtagande popularitet – börjar bara. 2019 Disney [194559004] Warner kommer att lansera nya streaming-tv-tjänster för att konkurrera mot Netflix. Samtidigt fortsätter traditionella kabel- och satellittjänster att förlora abonnenter.

Vad betyder allt detta? Kanske är det dags att skära av kabeln och avbryta din kabel-TV-prenumeration.

Men bara för att gräset du skär är grönsam betyder det inte att det är bättre. Med ännu fler alternativ än någonsin innebär uppköp av kabel-TV fortfarande ett eller tre offer för de flesta.

Innan du gör detta ödesdigra senaste samtal till din kabelleverantör, bör du vara medveten om följande.

(Observera CNET ägs av CBS, ett kompenserat programföretag för alla kabel-, satellit- och tv-tjänster som erbjuder CBS-kanaler, inklusive Showtime, Pop, CBS Sports och CW, och äger och driver egna online-tjänster Webbsida-tjänst, CBS All Access, som nämns nedan.)

  http://www.cnet.com/


Spelas nu:
Se här:

DirecTV Nu handlar om hastighet för funktioner01:48

Hur mycket kostar "Internet bara" och finns det en datagräns?

Chansen är att du redan har en Internet-internettjänst som en del av ett paket, eventuellt inklusive telefontjänst. Vanligtvis är ditt kabelföretag detsamma som tillhandahåller din Internetanslutning, och eftersom de inte vill att du ska sluta från TV-programmet debiteras Internet proportionellt mer för Internet bara.

Om ditt paket är $ 130 per månad, kan det hända att du bara behöver betala $ 60 för internet. Skärande kabel-TV kan spara dig $ 70. Om du har prenumererat på en eller två nya tv-tjänster investerar du snabbt i dessa besparingar.

Och om din Internetleverantör har en månadsgräns för data, kommer det att äta snabbare än någonting annat på strömmande tv. Vi rekommenderar starka streamers att få en plan med obegränsad data, om tillgänglig, som kan kosta mer än planer med begränsad data.

Kan du förhandla om ett bättre pris för TV genom att hota att klippa kabeln?

Kom ihåg att priset är $ 130? Kanske är kabelbolaget beredd att förhandla om du ringer dem och berätta för dem att du vill avbryta TV-tjänsten. Om det månatliga paketpriset har sjunkit med $ 10 eller $ 20, kan skärkablarna vara mindre attraktiva.

När du gör beräkningarna måste du vara medveten om besparingarna om du inte betalar kabelbolaget en månadsavgift för att hyra utrustningen. Och om du får "bara internet" från en annan leverantör i ditt område, är det värt att kolla priset och använda det för förhandlingar.

Tänk på dessa låga priser (vilket kan inkludera "gratis HBO"). Vanligtvis håller de bara några månader och hoppar ofta tillbaka till full mängd utan varning. Vid den här tiden måste du återta förhandlingarna för att sänka din faktura igen.

  directv-nu-screenshot-11-30 vid-11-01-29-am.png

David Katzmaier / CNET

Vilka program och kanaler ser du för närvarande?

Nu är det dags att ta reda på din nuvarande TV-målsättning. Din kabel- och satellitabonnemang, tillsammans med Netflix och kanske Amazon Prime Video, kommer att ge den bästa inställningen för vilken visa du och din familj behöver. Om du avbryter den här prenumerationen måste du skaffa dem från en annan tjänst.

Gör en lista över vad du faktiskt ser, ta reda på hur du får det och ta reda på hur mycket det kostar.

Förutom Netflix ($ 8 / månad) och Amazon ($ 99 / år för Prime) -abonnemang), Hulu ($ 8 / månad eller $ 12 utan reklam) och CBS All Access ($ 6 eller $ 10 utan reklam ) erbjuder många bra TV-program, som du normalt hittar via kabel. Du behöver inte prenumerera på alla, men de flesta kabelskärare använder minst en eller två.

Nackdelen med dessa tjänster är att de (bortsett från deras egna originalserier) inte har några levande eller aktuella säsongsvisningar under samtal. Vill du ha den senaste episoden av The Walking Dead, The Rookie eller The Real Housewives of Atlanta, antingen bor eller närliggande när det flyger?

  20180726-153243 "data-original =" https://cnet2.cbsistatic.com/img/SsmQoT5hqvUweREjchxJnANyIS4=/724x0/2018/07/26/78362328-cbc4-4ad0-a3e7-114504a04104a04a04a04a04a04a04a04a07

Många tjänster erbjuder möjligheten att strömma kända live-tv-kanaler som CNN, ESPN och TNT för en månadsavgift.


David Katzmaier / CNET

Ett alternativ är en live multichannel-TV-streamingtjänst, till exempel Sling TV (från $ 25 / månad) eller DirecTV Now ($ 35 hos AT & T Wireless) YouTube-tv . ($ 40 på Google Store) eller Hulu med live-tv ($ 40 vardera). Var och en har särskilda kanaler och funktioner, till exempel Cloud DVR, som ersätter all kabel-tv. Här är vår guide till de viktigaste live-tv-tjänsterna. Ett annat alternativ, åtminstone för nätverkssändningar (på ABC, CBS, Fox och NBC), är en radioantenn (se nedan).

För premium visar, HBO ($ 15 / month), Showtime ($ 11) och Starz ($ 9) har också fristående tjänster.

Det bästa med något av ovanstående tjänster? Till skillnad från kablar kan du avbryta tjänsten när som helst och starta om utan några påföljder eller påföljder. Till exempel kan du prenumerera på ett visst program och sedan avbryta efter finalen.

  hulu-tv-02.jpg "data-original =" https://cnet2.cbsistatic.com/img/IB8vp5jKprFsTMplcPHYBCdm0AE== 724x0 / 2018/12/04 / 746c4944-583b-434f-b4d2-2df45c0f71db / 141 -streamers-2018-present-guide-group-shots-1.jpg

Sarah Tew / CNET

Har du rätt enhet?

Du behöver inte den här kabelboxen längre, men du behöver en enhet för att se ovanstående tjänster. Appen kan integreras med din Smart TV, eventuellt i din spelkonsol, eller du kan behöva köpa en ny strömmande enhet, till exempel en Roku eller Apple TV. Åtminstone är de relativt billiga (US $ 30 eller mer) och du behöver inte betala kabelbolaget varje månad för att hyra en. Och med de flesta tjänster kan du också titta på TV på din telefon, surfplatta eller dator.

Ser din familj mycket live-tv?

Om svaret är ja, är en av dessa levande tv-tjänster värt att överväga. En fångst är dock att varje tjänst sätter en gräns för antalet strömmar som du kan visa samtidigt.

Med Sling Orange Sling TV-tjänsten kan du bara titta på en ström i taget, vilket innebär en annan person i kontot. Om du tittar på en annan TV (eller din telefon) samtidigt, kommer en av strömmen inte att fungera. Sling's Blue Service ($ 25 / month) har tre strömmar, DirecTV Now Two, YouTube TV Three och PlayStation Vue Five. Med Hulu Live TV får du två strömmar till baspriset eller obegränsade strömmar för ytterligare $ 15. Tjänster som Netflix laddar också mer för flera samtidiga strömmar.

  antenna-01.jpg "data-original =" https://cnet3.cbsistatic.com/img/PvTIjdPuKrHtbWGFZoXlGGZccf0=/724x0/2018/11/41f79dce-4565-462a-adce-bc453b91b3f5 / 08-amazon-fire antenn-01.jpg

Amazons Fire TV Recast är en DVR för kabelskärare.


Sarah Tew / CNET

Vad tycker du om att använda en antenn?

Nästan varje TV (med det anmärkningsvärda undantaget för Vizios med SmartCast från 2016) har en inbyggd radiotuner så att du kan ansluta till antennklockans utsända nät som ABC, CBS, Fox, NBC och PBS. Mottagningen varierar emellertid mycket beroende på din bostad. Om du inte köper en antenn-DVR som Fire TV Recast AirTV eller TiVo Bolt OTA kan du också [Live Live] många live-tv-streamingtjänster Strömmar av lokala stationer vid men endast i vissa städer och även där saknar de PBS och många andra lokala nätverk. 19659017] Kan du byta DVR med On-Demand?

Live TV-streamarna har alla ett "Cloud DVR" som inte är lika kraftfullt som en TiVo eller DVR på ditt kabelföretag. De har ofta mindre minnesgränser, visar att det går efter en viss tid, begränsningar på vilka kanaler som kan spelas in och till och med tvinga dig att se reklamfilmer.

Tack vare on-demand kan du inte sakna din DVR. Netflix, Hulu och resten är nästan alla på begäran så att du kan titta på deras shower när som helst. Och de live-tv-tjänster som Sling erbjuder också många on-demand-shower, och du kan ofta avbryta eller till och med hoppa över reklamfilmer. Å andra sidan kan inte varje episod av varje show vara tillgänglig.

  sling-tv-meny-12-06-vid-3-58-14-pm.png "height =" 578 ​​"width =" 770 "-Data -original =" https: //cnet3.cbsistatic .com / img / NRjhKv2xKg0bcGDZtBGEOIdU2Xg = / 770x578 / 2016/12/06 / 3dc7ee42-cb6e-4d0d-970d-5e5730afcd49 / sling-tv-menate -58-14-pm.png

David Katzmaier / CNET

Vill du se sport?

Idrottsfans kommer att ha den svåraste tiden att klippa av kabeln. Många kanaler avsedda för baseball- och basketlag är endast tillgängliga för kabelabonnenter, och streaming-paket som MLB.TV återspeglar lokala spel. Vissa strömmande tv-tjänster, särskilt Fubo TV, DirecTV Now och YouTube TV, lägger till fler regionala sportnätverk, men varierar mycket. Ytterligare information finns på relevanta webbplatser.

NFL Pro fotbollsmatcher spelas vanligtvis på lokala nätverk, men du behöver vanligtvis en antenn, en live streaming TV-tjänst eller CBS All Access (endast för CBS-spel). Ett undantag? Amazon Streams 2017 Torsdag natt NFL-spel gratis, inklusive kompatibla TV-apparater.

Är du beroende av någon annans inloggningar?

Den smutsiga lilla inte så hemliga att spara pengar på TV? Ställ in inloggningsinformation, er, dela. Många människor utan kablar tittar över Internet med appar som HBO Go och FX Now. Inloggningsuppgifterna (användarnamn och lösenord) lånas från andra personer som deras föräldrar.

Även om dina föräldrar ger dig tillåtelse att göra det kan det orsaka problem. Till exempel kan detta stämma överens med tjänsteleverantörsvillkor och tjänster spåra flera inloggningar och eventuellt begränsa åtkomst per plats. Med detta sagt är besparingarna betydelsefulla, så många kabelklippare gör det ändå.

  directv-nu-screenshot-11-30-at-11-06-18-am.png "height =" 578 ​​"width =" 770 "data-original =" https: //cnet4.cbsistatic. com / img / PLgC9d8aG05PXf_qSU6-mmAmR1U = / 770x578 / 2016/11/30 / 1e3479d1-74bf-446b-9fd6-f038782f35f6 / dir-k-c50 / 6 -30-at-11-06-18-am.png [19659064] <img src = "https://cnet4.cbsistatic.com/img/PLgC9d8aG05PXf_qSU6-mmAmR1U=/770x578/2016/11/30/1e3479d1-74bf-446b-9fd6-f038782f35f6/directv-now-screenshot-11-30 -at-11-06-18-am.png "class =" http://www.cnet.com/ "alt =" directv-nu-screenshot-11-30-at-11-06-18-am. höjd = "578" bredd = "770 [19659037 David Katzmaier / CNET
</span></figcaption></figure>
<h2>  Är du redo för mer problem? </h2>
<p>  Om allt detta låter som mycket mer smärta än vad du har fått från Kabel, beror det på att det är så. Till och med idag har inte en enda enhet eller tjänst allt du behöver från kabeln, och det krävs mer ansträngning för att hitta olika tjänster för att hitta de visningar du ser än bara betala för Piper och din TV gammaldags sätt från ditt kabelföretag. Kablar är också mer pålitliga i vår erfarenhet än de flesta live streaming-tjänster, särskilt vid stora evenemang där många människor vill titta på samtidigt. </p><div><script async src=

Å andra sidan blir skärkablarna med varje nytt alternativ lättare och billigare som träffar marknaden. Förutom besparingarna har du friheten att välja den tjänst du vill ha – och släpp den som en het potatis när du inte gillar det längre, din show slutar eller något nytt kommer med.

Klippkablar är en fråga om val och kan fungera bra för dig och din familj så länge du vet vad du ska ge upp.

Denna artikel publicerades ursprungligen den 7 december 2016 och har blivit helt uppdaterad


Source link

One comment